Strony
(Przenieś do…)
Strona główna
O blogu
Klub kolacyjny
Współpraca
▼
piątek, 23 grudnia 2016
Podlaskie Śniadanie Mistrzów
›
Właśnie zdałam sobie sprawę, że nie podzieliłam się z Wami wrażeniami z mojej, naszej imprezy której już dwie edycje przeszły do historii, ...
1 komentarz:
piątek, 15 kwietnia 2016
Kuchnia Krzyżacka - Toruński Festiwal Smaku
›
To będzie bardziej fotorelacja niż relacja. Smak jest bardzo ciężko opisać, ale łatwiej zachęcić do spróbowania osobiście ;) W miniony we...
czwartek, 14 kwietnia 2016
U FLISAKA - najlepsza restauracja w Toruniu
›
Ostatni weekend spędziłam w Toruniu. Razem z moim "nadwornym fotografem" Przemkiem, który często się tu pojawia jako Zjem to , wz...
piątek, 8 kwietnia 2016
Szpik wołowy
›
Szpik kostny nie bez powodu nazywany jest przez kucharzy masłem bogów . To chyba najzdrowszy, bardzo wartościowy tłuszcz zwierzęcy. Jest...
3 komentarze:
czwartek, 31 marca 2016
Ossobuco
›
Ossobuco, znaczy po prostu "kość z dziurką". Nazwa bardzo pasująca, bo to jedyne co zostaje na talerzu ;) To jedna z najbardzie...
2 komentarze:
poniedziałek, 21 marca 2016
Hot Cross Buns - Wielkanocne bułeczki
›
"Hot cross buns" to wielkanocne brytyjskie bułeczki wypiekane tradycyjnie w Wielki Piątek. Ich słodycz ma podkreślać koniec postu...
4 komentarze:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer